Blodprøver & Vacciner i Odense den 6. og 7. September 2017.

Blodprøver & Vacciner i Odense den 6. og 7. September 2017.

Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkl. Blodprøvetagning den 6. og 7. September 2017. Denne gang i ODENSE!

Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse.

Hele 3 kurser på bare 2 dage!

Generelt om vacciner, vaccine-injektionsteknik, vaccine-forebyggelige sygdomme, anafylaksi mv. Injektionsteknikker 2 slags, intramuskulært og subkutant, trænes på dukker. Blodprøvetagning, teori og praksis, stik på dummy og på hinanden. Generelt om rejsemedicin, Vaccine-forebyggelige sygdomme, Ikke vaccine-forebyggelige sygdomme, Planlægning af rejsevaccination, Øvrige rejsemedicinske tilstande, Ældre, kronisk syge og gravide, Rejseapotek og andre gode råd.

Kurserne udbydes normalt udelukkende på Aalborg Sygehus. MEN DENNE GANG har vi besluttet os for at holde det i Odense. Det er naturligvis stadig den absolut bedste på feltet, nemlig Læge Shakil Shakar (nu med Eastafrican DIploma in Tropical Medicine & Hygiene, Tropical medicine, DTM&H siden 2014) der står for kurset – og han har sammensat et imponerende kompetent team til undervisningen.

Siden 2007 har LabVikar ApS tilkøbt samt udbudt kurser i Blodprøvetagning med meget stor succes. En score på 86% kursister der efterfølgende er kommet i arbejde, er ikke at kimse af. Og vi lovede at vi ville blive ved med at udbyde Blodprøvekurserne rundt om i landet så længe det gav mening.

Men efter at vi for nogle år siden udvidede vores kurusprogram med Kursus i Rejsemedicin samt Vaccinationskursus, kan vi se at de kursister der har taget hele pakken er dem der kommer først i job. Derfor har vi nu valgt at gøre Blodprøvekurserne til en del af denne pakke, således at de er implemneteret i disse to kurser.

Læs evt. bøgerne ”Blodprøver” fra Gyldendals Bogklubber (Peter Fahny og Troels B. Knudsen) samt bogen ”Blodprøvetagning” Af Astrid-Mette Husøy før du tager på Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning!