Nyheder

LabVikar ApS holder lukket på kontoret den 6. og 7. september 2017

5. september 2017

LabVikar ApS holder lukket på kontoret den 6. og 7. september 2017 i forbindelse med det berømte Vaccinations kursus og Kursus i Rejsemedicin inkl. Blodprøvetagning 😉

Læs mere

ABSOLUT sidstre chance!

30. august 2017

Så er det ABSOLUT sidstre chance, hvis du skal nå LabVikars berømte blodprøvekursus som løber af staben den 6+7 september 2017 i Odense: http://labvikar.dk/kurser/vaccinationskursus/

Der går cirka 1-1½ år imellem at disse kurser udbydes!

Læs mere

Afslag på stillinger.

16. august 2017

HUSK at skrive til os, hvis du gerne vil have dit jobafslag på mail. Normalt melder vi stillingerne besat på hjemmesiden, og skriver et opslag omkring dette på hhv. Facebook og Linkedin. Men ALLE kan få sit eget afslag, hvis der er et ønske herom: http://labvikar.dk/bliv-vikar/afslag-paa-stillinger/

Læs mere

Tak for endnu en udtalelse om LabVikar ApS <3

14. august 2017

http://labvikar.dk/anb…/jeg-fastansat-vikariat-labvikar-aps/ Hoang Cao, Fastansat efter vikariat gennem LabVikar ApS

N.B. Vi kan sagtens bruge flere 😉

Læs mere

Vi følger Den Ny Vikarlov til punkt og prikke!

1. august 2017

Hos LabVikar ApS har kandidaterne præcist samme vilkår som kundeernes fastansatte.

Vi følger Den Ny Vikarlov til punkt og prikke – og dækker os ikke ind under en overenskomst, der i virkeligheden giver Vikarbureauerne frie hænder til at faldbyde kandidaterne på lønnen.

Vi bekymrer g interesserer os rent faktisk for vores medlemmer. Hos os er man mere end et ID-nummer, arme og ben Meget mere!

Læs mere

Er du fuldt registreret?

5. juli 2017

HUSK nu at færdiggøre din registrering ud fra den Velkomstmail som du fik fra LabVuikar ApS da du tilmeldte dig Den Rå Elite.

Vi rydder jævnligt op i databasen, og sletter dem der ikke har registreret sig. Der er ingen grund til at stå her med en tom profil.

KUN færdigregistrerede profiler tilbydes arbejde igennem LabVikar ApS – men når du er reguistreret foregår resten nærmest automatisk:

Læs mere

SOMMERFERIELUKNING UGE 28 OG 29!

19. juni 2017

LabVikar Aps holder lukket i det meste af uge 28 og 29 – men vil naturligvis løfte ventende opgaver i kronologisk rækkefølge derefter.

Læs mere

Kontoret holder lukket tirsdag den 6. juni 2017

2. juni 2017

Vi er på telefonen noget af tiden – men ellers besvarer vi indtalte beskeder og mails i kronologisk rækkefølge i dagen derefter.

Læs mere

Tak for alle fødselsdagshilsnerne.

1. juni 2017

Det er ikke så få lykønskninger vi har fået på LabVikars 11 års fødselsdag idag – fra kunder, kandidater, samarbejdspartnere, venner og familie. På Facebook, mail, Linkedin, sms etc. Af hjertet tak for at I huskede os <3

Læs mere

Blodprøvekursus 6 + 7 september 2017

17. maj 2017

SÅ blev datoerne langt om længe fastsat – og vi kan afsløre at det bliver den 6. og 7. September 2017… OG at vi denne gang holder kurset i Odense 🙂 Vi skriver allerede til den meget lange venteliste fra i aften af!

Læs mere