Anbefaling: Jeg kan varmt anbefale LabVikar

Jeg kan varmt anbefale LabVikar

Det er med gode minder at berette om for hende. Jeg kan varmt anbefale LabVikar som udbyder af interessante længerevarende vikariater med laboratoriearbejde, teknik, produktion, salg og service hos virksomheder i den kemiske, farmaceutiske og bioteknologiske branche. Og hun kan desuden tilbyde vikararbejde i et bredt geografisk område Rikke Merton og hendes formidable vikarbureau LabVikar i den tid at jeg har udført vikararbejde, både i Jylland og på Fyn og Sjælland, dog har hun flest kunder vest for Storebælt

Rikke er en god og sød arbejdsgiver, hun giver sig tid til en god personlig service i sær overfor sine vikarer. Hun holder ikke tilbage med at rose sin vikarer, når man udfører sit arbejde godt, hvilket jeg selvfølgelig er glad for . Man kan regne med at få støtte og opmuntring fra hende, så man bliver endnu mere motiveret og glad for at arbejde for hende. Rikke er i øvrigt altid til at få fat på via telefon eller e-mail, og svarer hun ikke med det samme, så glemmer hun ikke at svare senere.

Det er desuden mit indtryk, at Rikke gør hvad hun kan for at finde vikararbejde til sine vikarer i sær de mest ihærdige og aktivt søgende af dem. Jeg har med tak fået tilbudt et interessant laboratorie-vikariat hos Uno-X Energi, uden at jeg først sendte en ansøgning, men jeg blev bare ringet op. Desuden gør hun også gerne den tjeneste at skrive anbefalende udtalelsesbreve af sine vikarer, og disse kan læses på LabVikars hjemmeside. Udtalelsesbrev af mig, har jeg specielt været glad for at kunne bruge som reference i min videre jobsøgning.

Som forretning, synes jeg at LabVikar virker til at være skruet godt sammen, man kan være bl.a. være sikker på at få sin løn udbetalt til tiden. Rikke tilbyder også alskens cool merchandise med sit LabVikar logo på, bl.a. T-shirts og stofposer. Jeg blev positivt overrasket af hendes julegave sidste år, hvor hun også vedlagde et personligt takkekort for samarbejdet det forgangne år.