Anbefaling: Professionel og personlig på samme tid

Professionel og personlig på samme tid

Efter en bestået laborant praktik periode fik jeg lov til at bruge to år på at skrive ansøgninger og gå til samtale. Men lige lidt hjalp det, beskeden var ofte det samme… for lidt erfaring.

Jeg meldte mig ind i LabVikar som led i et forsøg på at prøve noget nyt. Troede jeg ihvertfald. Det viste sig at jeg ikke havde gjort det helt rigtigt, men det til trods, blev jeg alligevel en dag ringet op af Rikke som akut stod og manglede en laborant til et kort vikariat. Jeg slog til og fik endelig lov til at få noget at rive i. Selv om det var et kort vikariat så åbnede det døren for en anden stilling.

Det skulle dog vise sig at det ikke var et job for mig, og efter et par uger blev jeg opsagt. På vejen hjem var jeg da lige forbi Rikke igen. Hun havde lige fået et andet opslag og dagen efter fik jeg at vide at jeg skulle møde kl 8 mandagen efter. Jeg kan ikke sige nok gange tak til Rikke for den meget hurtige respons tid.

Generelt kan man sige at Rikke går rigtigt meget op i sine kandidater. Og hvis der er problemer så er hun god til at komme med løsnings forslag. Den behandling man får er både meget professionel og personlig på samme tid. I forhold til mange andre vikar tjenester må dette siges at være et stort plus. Når alt det er sagt så vil jeg da varmt anbefale alle der overvejere vikar arbejde til at tage en snak med Rikke.