Anbefaling: Tak for professionelt samarbejde

Tak for professionelt samarbejde

Jeg tror på netværk og på at have et fokus med mine uddannelser. At have 2 uddannelser både tandplejer og klinikassistent åbner mange muligheder.

At komme ind på en ønskeuddannelse, blive udfordret, forandret og tilegne sig en række brugbare akademiske kompetencer. Men det er også historien om et forløb, hvor man har oplevet at stå alene med at knække den kode, der kan åbne for mulighederne og åbenbare den røde tråd.

Jeg hørte om LabVikar via en tandlæge og fandt derefter ind på deres hjemmeside, som jeg synes virker meget tillidsvækkende. Faktisk havde jeg tænkt på at sige ja til en deltidsjob i udlandet som tandplejer, men i dag er jeg lykkelig over at jeg valgte LabVikar, som er en rigtig god vikarbureau for, tandplejer, klinikassistenter samt tandteknikere.

Det hele begyndte med, at jeg rejste til udlandet som nyuddannet tandplejer for at finde ud af, hvordan tandsundheden var i det fjerne verden. Efterfølgende ønskede jeg at finde et job som tandplejer evt kombinere faget med klinikassistent arbejde efter min udlandsophold. Jeg elsker også at arbejde som klinikassistent, da jeg får rigtig meget faglig sparring med tandlægerne.

Jeg havde langt hen ad vejen selv bestemt, hvilke arbejdsopgaver, jeg ville beskæftige mig med for at opnå mine ønsker og forventninger. Men det føltes ret ensomt undervejs. Den frihed som jeg har fået hos LabVikar, har jeg brugt til at skræddersy min egen præsentation.

I dag har jeg kontakt med forskellige tandlæger og tandklinikker, hvor jeg udfør alle salgs opgaver inden for tandplejer samt klinikassistent området. Jeg kan navigere rundt uanset hvilke opgaver det drejer sig om, hvor jeg er uundværlig for tandlægerne. Det er drømmen, der er gået i opfyldelse.

Jeg vil hermed udtrykke en stor tak for den venlige og professionelle samarbejde, som jeg har modtaget hos LabVikar fra første telefonsamtale. Alt har levet helt op til mine forventninger. Mange tak!