"> Bliv en LabVikar • LabVikar

Bliv en LabVikar

Bliv en LabVikar

Opret din egen profil på https://labvikar.dk/tilmelding-vikar/ – og du vil modtage en velkomstmail med dit ID-nummer samt med svar på de fleste af de spørgsmål du end måtte have.

Det koster et årligt gebyr på 125 kroner at være tilknyttet LabVikar ApS. Dette er inkl. moms. Og fortryder du dit medlemskab, sender du bare en mail om at du vil slettes igen.

LabVikar ApS får rigtigt mange anbefalinger – både på Linkedin, Facebook og her på hjemmesiden. Se f.eks. hvad Lars Simonsen skrev om os på Linkedin i 2019:

LabVikar ApS udfylder et betydeligt hul i den danske vikarbranche. Jeg har selv mærket, hvilken positiv forskel det gør at blive labvikar. Da jeg gik ud fra Laborantskolen, havde jeg umådeligt svært med at finde arbejde. Finanskrisen rasede og markedet var mættet af håbefulde dimittender, men jeg forstod det ikke. Jeg troede længe, at jeg var den eneste, og mit selvværd led et årelangt sammenbrud. LabVikar hjalp mig videre. Rikkes nystartede firma gjorde det nemmere for mig og andre at søge flere korte laboratoriefaglige jobs. Og en dag lykkedes det! Rikke ansatte mig som labvikar hos Arla. Lønnen og arbejdsforholdene var gode, og Rikke sendte mig endda en frynsepakke med gaver undervejs i vikariatet. Hun er en jovial og energisk samarbejdspartner. Men det vigtigste, som LabVikar gav mig, var en fornyet tro på mig selv og min fremtid som laborant. Ildsjælen Rikke har på et lille område glædet og hjulpet mange som mig med at finde job. LabVikar er det eneste vikarbureau i Danmark, som har fokuseret så intenst på laboratoriebranchen, og det er der fortsat behov for.