"> Hvordan foregår det? • LabVikar

Hvordan foregår det?

Hvordan foregår det?

Hver gang en kunde bestiller en vikar igennem LabVikar ApS sætter vi en screening i gang i databasen, for at finde de bedst egnede kandidater. I denne screening udvælges blandt alle færdigt registrerede kandidater med matchende egenskaber.

I Velkomstmailen fra LabVikar ApS fremgår en række punkter som skal være i orden, for at man er færdigt registreret. F.eks. uploads af diverse dokumenter, udfyldelse af Formidlingsaftale og indbetaling af registreringsgebyr.

Vi forsøger, så vidt muligt, at undgå at forstyrre kandidaterne i Den Rå Elite. Mere end højest nødvendigt. Således at man først hører fra os, når man er udvalgt til en stilling eller en samtale. Men der er aldrig en regel uden undtagelser.

Indimellem må vi lave et enkelt stillingsopslag på hjemmesiden, som kandidaterne selv skal reflektere på. Bl.a. når vi har alt for mange ordrer inde, eller vi ikke har ramt rigtigt hurtigt nok med auto-screeningen. Alt andet kører automatisk herfra.

Derudover slår vi (endnu sjældnere) stillinger anonymt op på LabVikars Facebookside og andre sociale medier i travle perioder. Fra hjemmesiden af. Alle opslåede stillinger som har interesse, skal kandidaterne selv reflektere på.

De fleste af de vikariater vi formidler, ender med en fastansættelse. Vores kunder har et udpræget ønske om at vikaren rekrutteres med henblik på langvarig tilknytning. Og som det fremgår af udtalelserne nederst, lykkes det 😉

Netop derfor er det vigtigt for os at vide, at du er seriøst tilgængelig, og at de oplysninger vi har om dig er opdaterede. Har vi ikke alle formalia som efterspørges i Velkomstmailen, kommer du ikke med i screeningerne – og får dermed ikke job ved os.

Vi ønsker at tilbyde dig et godt og relevant job relativt hurtigt. Og vi ønsker at tilbyde vores kunder udelukkende de bedste og mest motiverede medarbejdere. Derfor indførte vi et registreringsgebyr – og har i dag totalt opdateret Den Rå Elite.

Når du har modtaget vores Velkomstmail skal du betale de 125 kroner (i Velkomstmailsen står der hvordan) for at være en del af LabVikars offensiv. Husk at anføre navn og dit LabVikar ID ved indbetaling. Dagen efter er du med i opløbet om jobs.

Såvel kunder som kandidater holdes anonyme indtil sidste “step” af udvælgelsen til en stilling. Så selv om du i dag sidder i en fast stilling, kan du trygt søge nye udfordringer igennem os, uden at din arbejdsgiver opdager det.

Vi glæder os til at byde dig velkommen og til have dig med i “Den Rå Elite”