Hvorfor en vikar – og hvordan?

Hvorfor en vikar – og hvordan?

Har I nogensinde oplevet at mangle et par ekstra hænder? Det er ikke unormalt – men det behøver ikke at være et problem. LabVikar ApS er klar til at assistere jer med “en ekstra lab” i form af velkvalificeret personale med laboratorierelevant baggrund. Så snart behovet opstår og i det omfang, som I ønsker.

Sådan bestiller I en LabVikar: Sende os en mail på kunde@labvikar.dk med jeres ønsker og krav til en kommende medarbejder, hvad enten jeres forespørgsel drejer sig om en vikar eller en fastansat. Vi kvitterer straks for henvendelsen ved at sende jer vores forretningsbetingelser og priser. Dette er ganske uforpligtende.

Jo mere I kan fortælle om opgaven (starttidspunkt, arbejdsopgaver, over hvor lang periode, arbejdstid / tidsrum, analysemetoder mv.) des bedre forudsætning har vi for at lave et rigtig godt match på den helt rigtige kandidat til jer. Og det er vi eksperter i, fordi det er så vigtigt at både I, vi og kandidaten er tilfredse.

LabVikar ApS får rigtigt mange anbefalinger ind både på Linkedin, Facebook og hjemmesiden. F.eks. skrev Sebastian Adreassen fra CEMBRANE A/S i 2019 på Linkedin:

Cembrane har brugt Labvikar med stor tilfredshed. Rikke var hurtig til at svare på vores mange spørgsmål alle ugens dage, hvilket var med til, at vi hurtigt kunne besætte vores laboratorie med den rette kandidat.