"> Kerneydelsen • LabVikar

Kerneydelsen

Kerneydelsen

lab2DI

LabVikars Kerneydelse:

Skal I bruge en vikar for en uspecificeret periode, og ønsker I at LabVikar ApS skal stå for stå for al lønadministration og løbende personalehåndtering under vikariatet. Ved I ikke på forhånd hvor lang tid I får brug for vikaren, eller ønsker I at se en mulig kommende fastansat medarbejder godt an inden en egentlig ansættelse, er det kerneydelsen I skal vælge.

Udover opstartsgebyret på 1999,- som er et engangsbeløb, betaler I en fast timepris for vikaren (inklusive alt hvad der hedder barsel.dk, finansieringsbidrag, atp, løn, feriepenge, pension og hvad der alt sammen følger med en medarbejder). Og I betaler udelukkende for det antal timer som I aktivt gør brug af vores udsendte kandidat.

Proceduren for LabVikars Kerneydelse er ikke anderledes end den hidtil har været, og vi overholder Den Ny Vikarlov som kom i sommeren 2013 til punkt og prikke – men priserne varierer mellem landsdele og faggrupper. Sen en mail til kunde@labvikar.dk og få prisen på hvad I skal betale for netop den vikar I mangler!