Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse.

Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse.

5+6+7 december 2017 i Aalborg. 3 kurser på 3 dage!

Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse.

Teamet bag LabVikars succesfulde “Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse” har sandet, at to dage til tre kurser er for lidt. Så fra nu af tager vi et kursus om dagen – altså 3 kurser på 3 dage.

Vi afholder normalt kun et enkelt kursus hver 12-18 måned – men grundet den enorme venteliste, skyder vi nu et ekstra ind af slagsen i starten af December. Således at flere får muligheden for et kursus der giver resultat. Inden der skal tages hul på jobsøgning for 2018 😉

Generelt om vacciner, vaccine-injektionsteknik, vaccine-forebyggelige sygdomme, anafylaksi mv. Injektionsteknikker 2 slags, intramuskulært og subkutant, trænes på dukker. Blodprøvetagning, teori og praksis, stik på dummy og på hinanden. Generelt om rejsemedicin, Vaccine-forebyggelige sygdomme, Ikke vaccine-forebyggelige sygdomme, Planlægning af rejsevaccination, Øvrige rejsemedicinske tilstande, Ældre, kronisk syge og gravide, Rejseapotek og andre gode råd.

Kurserne udbydes på Aalborg Sygehus. Med den absolut bedste på feltet, nemlig Læge Shakil Shakar (nu med Eastafrican DIploma in Tropical Medicine & Hygiene, Tropical medicine, DTM&H siden 2014) som er hovedansvarlig for kurset – og han har sammensat et imponerende kompetent team til undervisningen. Her iblandt den dygtige Bioanalytikerunderviser, Ulla Jane Jensen, med over 20 års praktisk erfaring.

 

 

Siden 2007 har LabVikar ApS tilkøbt samt udbudt kurser i Blodprøvetagning med meget stor succes. En score på 86% kursister der efterfølgende er kommet i arbejde, er ikke at kimse af. Og vi lovede at vi ville blive ved med at udbyde Blodprøvekurserne rundt om i landet så længe det gav mening.

Men efter at vi for nogle år siden udvidede vores kurusprogram med Kursus i Rejsemedicin samt Vaccinationskursus, kan vi se at de kursister der har taget hele pakken er dem der kommer først i job. Derfor har vi nu valgt at gøre Blodprøvekurserne til en del af denne pakke, således at de er implemneteret i disse to kurser.

Læs evt. bøgerne ”Blodprøver” fra Gyldendals Bogklubber (Peter Fahny og Troels B. Knudsen) samt bogen ”Blodprøvetagning” Af Astrid-Mette Husøy før du tager på Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning!