Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse.

Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse.

5+6+7 december 2017 i Aalborg. 3 kurser på 3 dage!

Til deltagerne på Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning samt Injektionsteknik og Venflonanlæggelse den 5+6+7 december 2017 i Aalborg.

Vi hæver niveauet en ekstra tand denne gang. Ikke bare med 3 dage istedet for 2 – men også med et plenumlokale, beliggende på 15. etage med byens bedste udsigt. Og en udsøgt forplejning undervejs 

Vi får den bedste start på dagen med ”Morgenmad i køkkenet”, og bliver forkælede med charcuteri, udvalgte oste, hjemmelavet Nutella, marmelade, groft brød og frisk frugt fra ½ time før kursus start.

Frokosten serveres i det åbne køkken ved høje borde, så udsigten over byen kan nydes sammen med maden. Kokken vil præsentere en tapasfrokost med kolde og lune småretter – det bedste fra haven, marken og havet.

Når det er tid til sødt, bydes vi på Kaffebuffet med kage, saft & frugt. Hele dagen er snacks, juice, sodavand samt et bredt udvalg af specialkaffe til rådighed – og i mødelokalet kildevand, isvand og bolsjer.

Alle Comwells hoteller har Det Økologiske Spisemærke i bronze. Det betyder, at 30-60% af alle deres indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Vi glæder os til et par dejlige dage sammen med jer på adressen:

Comwell Hvide Hus Aalborg
Vesterbro 2
9000 Aalborg
www.comwell.dk

Der er desuden:

  • Gratis parkering for møde- og konferencegæster
  • Klassisk, moderne og afslappet stil
  • Panorama Lounge på 15. etage med byens bedste udsigt
  • Eksklusive mødelokaler på 15. etage med en fantastisk udsigt
  • Stor terrasse med udsigt og adgang til Kildeparken
  • Et professionelt og engageret personale
  • Central beliggenhed i Aalborg
  • 15 minutters kørsel fra Aalborg Lufthavn og ca. 0,5 km. fra station

Generelt om vacciner, vaccine-injektionsteknik, vaccine-forebyggelige sygdomme, anafylaksi mv. Injektionsteknikker 2 slags, intramuskulært og subkutant, trænes på dukker. Blodprøvetagning, teori og praksis, stik på dummy og på hinanden. Generelt om rejsemedicin, Vaccine-forebyggelige sygdomme, Ikke vaccine-forebyggelige sygdomme, Planlægning af rejsevaccination, Øvrige rejsemedicinske tilstande, Ældre, kronisk syge og gravide, Rejseapotek og andre gode råd.

Kurserne udbydes i Aalborg – med den absolut bedste på feltet, Læge Shakil Shakar (Aalborg Universitetshospital) som er hovedansvarlig for kurset – og han har sammensat et imponerende kompetent team til undervisningen. Sidste nye skud på stammen er Bioanalytikerunderviser, Ulla Jane Jensen, med over 20 års praktisk erfaring fra hospitalsverdenen.

 

Siden 2007 har LabVikar ApS tilkøbt samt udbudt kurser i Blodprøvetagning med meget stor succes. En score på 86% kursister der efterfølgende er kommet i arbejde, er ikke at kimse af. Og vi lovede at vi ville blive ved med at udbyde Blodprøvekurserne rundt om i landet så længe det gav mening. Men efter at vi for nogle år siden udvidede vores kursusprogram med Kursus i Rejsemedicin samt Vaccinationskursus, kan vi se at de kursister der har taget hele pakken er dem der kommer først i job. Derfor har vi nu valgt at gøre Blodprøvekurserne til en del af denne pakke, således at de er implementeret i disse to kurser.

Læs evt. bøgerne ”Blodprøver” fra Gyldendals Bogklubber (Peter Fahny og Troels B. Knudsen) samt bogen ”Blodprøvetagning” Af Astrid-Mette Husøy før du tager på Vaccinationskursus og Kursus i Rejsemedicin inkluderende Blodprøvetagning!