Nyheder

God påske!

17. april 2019

Kære alle I fantastiske kandidater i LabVikars Den Rå GAZELLE Elite, brillante samarbejdspartnere og verdensklasse kunder. Vi ønsker jer hermed en rigtig god og glædelig påske, og glæder os allerede til alle er tilbage fra ferie igen den 23/4-19 😉

Læs mere

Tak for alle de dejlige anbefalinger

15. april 2019

LabVikar takker dybt og ærbødigt for alle de fine udtalelser der strømmer ind til hjemmesiden i øjeblikket. Det varmer mere end I aner – og hjælper andre som skal bruge os fremtidigt.

Læs mere

Sygemelding forlænget.

4. april 2019

Rikke Merton er ved godt humør, men er ikke klar til at genoptage arbejdet. Sygemeldingen er netop blevet forlænget med mindst 2 måneder mere. Men LabVikar fortsætter ufortrødent sin succes med hjælp udefra.

Læs mere

Billeder fra Grønland.

3. april 2019

LabVikar har atter dygtig arbejdskraft på Grønland – se gerne fotos på LabVikars Facebook side idag <3

Læs mere

LabVikar holder lukket på kontoret i påsken.

29. marts 2019

Husk at være på forkant med medarbejdere til påsken. LabVikar ApS holder lukket på kontoret fra og med 18/4-19 til og med 22/4-19.

Læs mere

KURSUS I RENDYRKET BLODPRØVETAGNING 23. OG 24. APRIL 2019

14. marts 2019

2 dage fra 9-15 med udfordringer og kyndig undervisning i højt tempo.

Sammen med Bioanalytikerunderviser, Ulla Jane Jensen, der har over 20 års praktisk erfaring fra hospitals-verdenen, skal LabVikars kandidater igennem 2 dages Blodprøvekursus med såvel teori som praksis. Med særligt fokus på det praktiske – lige fra gummiarm til rigtigt levende mennesker 😉

Læs mere

Rikke Merton er sygemeldt.

20. februar 2019

Rikke Merton er retur fra skiferie – med brækket haleben og hjernerystelse. Andre kvalificerede kræfter vil tage over på alle opgaver – således at hverken kunder eller vikarer bliver berørt indtil Rikke er retur på sin pind.

Læs mere

LabVikar ApS holder lukket på kontoret i uge 7.

4. februar 2019

Mor LabVikar løber stærkt og trænger til at puste ud. Vi ved godt at vi er bagud med at registrere nye kandidater til den spritnye GAZELLE elite – og vi skal nok få det gjort. Men vi har meeeget travlt i øjeblikket. Det vi ikke når inden på fredag tager vi hul på i uge 8. God vinterferie til alle.

Læs mere

Det vælter ind med jobs til Den Rå GAZELLE Elite.

17. januar 2019

Derfor er vi nødt til at slå nogen af dem op i ny og næ, indtil de nye IT-systemer er helt på plads.

Vi forsøger stadig at spare jeres tid så meget som muligt. Men vi er tvunget til at slå nogle af stillingerne op indimellem.

Dem skal I selv lige reflektere på. Og vi beklager ulejligheden.

Bag kulissen arbejder vi på højttryk med de skjulte screeninger og kan da heldigvis hyppigt ringe ud og ønske kandidater tillykke.

Tillykke med det nye faste job og tillykke med de nye vikariater 🙂

Dejligt!

Læs mere

Fra onsdag den 2. januar 2019 er vi klar på pinden igen.

30. december 2018

Godt nytår fra LabVikar ApS og Gazellen 😀

Læs mere