Nyheder

Kontoret er lukket den 13. og 14. juni 2019

13. juni 2019

Efter stor succes i mere end 10 år med at afholde LabVikars kursus i Blodprøvetagning, tager vi nu vores kandidaters efterspørgsel efter yderligere undervisning op  – og  afholder den 13/6-19 samt 14/6-19 for første gang nogensinde et kursus i GMP. Af samme grund er vi ikke at træffe på kontoret disse 2 dage.

Læs mere

De små “børnesygdomme” kommer vi ikke udenom.

7. juni 2019

Med et formidabelt og gennemtænkt databasesystem, som er udviklet helt fra bunden – specifikt til LabVikar ApS – kommer vi desværre ikke helt udenom mindre “børnesygdomme” i forbindelse med udgivelsen.

Men vi må indrømme at styrken og effektiviteten af systemet gør, at disse må henlægges til småtingsafdelingen. Vi håber på forståelse og overbærenhed hermed i den kommende tid.

Læs mere

Tillykke med de 13 år.

1. juni 2019

Så blev LabVikar 13 år idag. Og sikken rejse 😎 For ikke at sige: Hvilen udvikling 🌹 Tak til det mest hårdføre og seje firma fra en stolt mor LabVikar 😍 Og tak for de mange hilsner på dagen 🙏

Læs mere

Team LabVikar til Eventyrløb i Odense!

30. maj 2019

Igen i år stiller LabVikar ApS op med et friskt hold til Eventyrløbet i Odense – se mere på Facebook i løbet af dagen hvor vi rapporterer med friske fotos derfra.

Læs mere

Mere arbejde til flere fra idag!

29. maj 2019

SÅ LYKKEDES DET OMSIDER!

Efter ca. ½ års forberedelse har vi nu endeligt fundet frem til den helt rigtige IT-samarbejdspartner til vores databaser – og de er netop “gået i luften” fra idag. Hvilket betyder mange flere opgaver til mange flere Rå GAZELLER!

 

Læs mere

Hvad siger LabVikars kunder og kandidater?

23. maj 2019

“Du er bare den mest elskværdige, rare, forstående, prisværdige, seje og kloge chef jeg har haft” var en af de udtalelser der gik ind på LabVikars hjemmeside fornyligt – og nøj hvor de udtalelser altså varmer. Se mange flere af slagsen på https://labvikar.dk/anbefaling/ eller lav din egen på https://labvikar.dk/skriv-anbefaling/

 

Læs mere

Store ændringer på vej….

10. maj 2019

Nogen gange går det ned af bakke, og nogen gange går det op af bakke … hos LabVikar ApS har vi knoklet på bjergenes tinder med vores systemer siden årsskiftet. Men nu, lige om lidt – meget snart – kommer vi ud med nye, smarte løsninger der giver plads til mange flere kunder og kandidater hos LabVikar ApS i fremtiden. Så GLÆD JER! Det bliver en ren Rolls Royce vi sender afsted omkring den 1. juni på LabVikar 13 års fødselsdag 🙂

Læs mere

GMP-kursus – sidste nye skud på stammen.

1. maj 2019

Efter stor succes i mere end 10 år med at afholde LabVikars kursus i Blodprøvetagning, tager vi nu vores kandidaters efterspørgsel efter yderligere undervisning op  – og  afholder den 13/6-19 samt 14/6-19 for første gang nogensinde et kursus i GMP. Om JobCentre og arbejdspladser vil betale for dette kursus har vi selvsagt ingen erfaring omkring – men vi håber at I vil bakke op om tiltaget.

Læs mere

God påske!

17. april 2019

Kære alle I fantastiske kandidater i LabVikars Den Rå GAZELLE Elite, brillante samarbejdspartnere og verdensklasse kunder. Vi ønsker jer hermed en rigtig god og glædelig påske, og glæder os allerede til alle er tilbage fra ferie igen den 23/4-19 😉

Læs mere

Tak for alle de dejlige anbefalinger

15. april 2019

LabVikar takker dybt og ærbødigt for alle de fine udtalelser der strømmer ind til hjemmesiden i øjeblikket. Det varmer mere end I aner – og hjælper andre som skal bruge os fremtidigt.

Læs mere