Kurser

Kurser

Hos LabVikar ApS tilbyder vi også kurser.

Til venstre kan du se de kurser vi tilbyder lige nu.
Tilmelding sker via linket til højre.

Historien bag LabVikars kursusaktivitet.

Da LabVikar ApS startede op i 2006, var der mange ledige Laboranter iblandt vores kandidater, mens der var markant mangel på Bioanalytikere. Denne skævhed blev udbedret ved at  vi oprettede et Blodprøvekursus for LabVikars kandidater, i tæt samarbejde med Bioanalytikerenes egen uddannelsesinstitution, CVU Øresund.

Blodprøvekurset blev en realitet, og da det første hold deltagere havde fået bevis på deres færdigheder i blodprøvetagning og –håndtering, fik over 86% af kursisterne hurtigt arbejde. Nyheden om LabVikars Blodprøvekursus spredtes som ringe i vandet. Succesen blev gentaget, og sådan er det blevet ved lige siden.

Kurserne har været holdt overalt i landet, lige fra KPLL i København, over Odense Universitetshospital på Fyn og til Skørping Privathospital i Jylland. Men uanset hvor vi holder det, kommer folk valfartende fra nær og fjern. Og så længe  kurset giver job til kursisterne, bliver vi ved med at udbyde det!

Meluna kunne gå direkte fra mere end 10 år i kontorbranchen og over i Sundhedsbranchen med blodprøvediplomet i hånden.

Vi får mange anbefalinger ind både på Linkedin, Facebook og hjemmesiden. F.eks. skrev Birte Jacobsen, efter sin oplevelse med blodprøvekurset:

Hej Labvikar og Rikke i særdeleshed. Tusinde tak for jeres hjælp til at komme i gang med en ny branche som blodprøve tager. Jeg har nu stukket i adskillige hundrede patienter i mit nye job, men jeg glemmer aldrig mit første stik hvor jeg med din hjælp fik overvundet min skræk og lavet dig et kæmpe hæmatom 😆🙂. De bedste anbefalinger til jeres blodprøvekursus gives hermed videre. Vh Birte Jacobsen

Meta Nielsen fra Slagelse skrev i 2019 lidt mere generelt:

Jeg har været tilknyttet Labvikar siden 2010, hvor jeg tilmeldte mig Labvikars kursus i Blodprøvetagning. Kurset var virkelig godt og professionelt bygget op, vekslende mellem teori og praktiske øvelser. Efterfølgende har jeg haft flere spændende vikarjobs. Rikke Merton er et meget varmt og positivt menneske, der altid arbejder målrettet på at skaffe den rette kandidat til vikariater. Som vikar for Labvikar kan du regne med en professionel og fair behandling. Jeg kan kun give Rikke og Labvikar min varmeste anbefaling.

I 2019 kom et nyt kursus til Verden hos LabVikar ApS, nemlig GMP Entry + GMPI + GMPII.

Alt for få uddannelser har implementeret GMP som en del af pensum. Og eftersom GMP kvalifikationer efterspørges overalt i vores verden, har vi nu “adopteret” dette kursus fra LGP Consult. Nicki Saunte Norén fra LGP er et geni til at formidle sin viden omkring det tunge emne – på en let spiselig og underholdende måde. Og allerede få måneder efter det første kursus, som blev afholdt i juni 2019, var over 85% af deltagerne beskæftiget.

Nicki Saunte Norén fører samtlige kursister gennem en verden fuld af jura, kontrol og kvalitet på en særdeles spændende, forståelig og nærende måde. Og allerede 6 dage efter kurset, var den første kursist i arbejde. Kunderne begyndte tydeligt af fiske efter disse kandidater med det samme, hvad enten de kom med opgaver fra den farmaceutiske verden, levnedsmiddelområdet eller andet.

Kursisterne var også begejstrede og bl.a. Lucena Jørgensen fra Ryslinge skrev:

“GMP KURSUS” ER VIGTIGT FOR ALLE. Der er ingen tvivl om, at alle har lært en masse om GMP med LGP Consult ved LabVikar ApS. Det var meget lærerigt og Nicki har gjort kurset forståeligt for alle. Deltagerne var meget aktive og entusiastiske i kurset, og det gjorde forløbet endnu mere interessant.God gået Rikke og Nicki. Hvornår skal I holde HACCP? Jeg har netop fået et vikarjob gennem LabVikar efter kurset – og jeg er meget opmærksom på alt, hvad vi har talt om i de 3 dage. Tusind tak Rikke.

Karina Both Andersen fra Tindbæk reflekterede:

Jeg har deltaget på GMP kursus ved LabVikar ApS med LGP Consult den 13+14 juni 2019. Kurset var rigtig godt og Nicki fra LGP Consult var super god til at gøre et lidt tungt emne let forståeligt og også underholdende undervejs. Jeg er sikker på, at det at have deltaget på kurset og have et bevis på det, vil hjælpe mig i min fremadrettede jobsøgning….

Karina var også iblandt dem der røg i arbejde direkte efter kurset.

Ansøgningen der giver pote!

Undertegnede har erfaret at rigtigt mange af LabVikars kandidater rent faktisk får fast job ved at få min hjælp til at kigge på deres ansøgning. Det koster 950,- ex. moms – og du bestiller tjenesten via kunde@labvikar.dk med emnet “Ansøgningen der giver pote!”

Vil du have mig til at se på din ansøgning med arbejdsgivers øjne, komme med ændringsforslag og evt. efterfølgende give en telefonisk feedback på 30 min? Så har du nu muligheden. Se evt. udtalelser fra de der allerede har prøvet det – hér på hjemmesiden.

Jeg vil jeg tage mine mest kritiske briller på, igangsætte mine kreative sanser og gå fro ombord i dine skriverier. Det jeg skal bruge fra dig er dit eget absolut bedste bud på en ansøgning OG et opdateret CV. Jeg vil kun kaste mig ud i opgaven hvis du er top-seriøs.

Samtidig skal jeg bruge en liste over 10 virksomheder du vil skrive til, og en tidsplan for hvornår du vil gøre det. Jeg glæder mig til at lave DIN vinderansøgning 😉 Send dit materiale til kunde@labvikar.dk når du har modelleret det godt og grundigt igennem.

Mange fremdriftsfulde hilsner fra  Rikke Merton, Direktør for LabVikar ApS

N.B. Conrad Sarna fra Ringe brugte ydelsen på en lidt anderledes måde, og med stor succes:

I sommeren 2016 skulle jeg søge om at deltage i en international filmfestival i Italien. For at deltage skulle jeg skrive en ansøgning om hvorfor det var mig, der var det gode valg som repræsentant. Til det fik jeg hjælp af Rikke Merton fra LabVikar ApS. Jeg kunne med sikkerhed sige at teksten var meget godt skrevet – og jeg håbede også at svaret fra organisationen ville være positivt, selvom chancerne var små. JEG BLEV UDVALGT. Som den ene ud af tre i min aldersgruppe fra hele Danmark!

Jeg kan kun anbefale Rikkes tjeneste!

Se alle udtalelser på https://labvikar.dk/anbefaling/ hvor de ligger opført kronologisk 🙂