Kurser

Kurser

Hos LabVikar ApS tilbyder vi også kurser.

Til venstre kan du se de kurser vi tilbyder lige nu.
Tilmelding sker via linket til højre.

Historien bag LabVikars Kursus aktivitet.

Da LabVikar ApS startede op i 2006, var der mange ledige Laboranter iblandt vores kandidater, mens der var markant mangel på Bioanalytikere. Denne skævhed blev udbedret ved at  vi oprettede et Blodprøvekursus for LabVikars kandidater, i tæt samarbejde med Bioanalytikerenes egen uddannelsesinstitution, CVU Øresund.

Blodprøvekurset blev en realitet, og da det første hold deltagere havde fået bevis på deres færdigheder i blodprøvetagning og –håndtering, fik over 86% af kursisterne hurtigt arbejde. Nyheden om LabVikars Blodprøvekursus spredtes som ringe i vandet. Succesen blev gentaget, og sådan blev det ved. Derfor udbyder LabVikar ApS også kurser!

Meluna kunne gå direkte fra mere end 10 år i kontorbranchen og over i Sundhedsbranchen med blodprøvediplomet i hånden.

Ansøgningen der giver pote!

Undertegnede har erfaret at rigtigt mange af LabVikars kandidater rent faktisk får fast job ved at få min hjælp til at kigge på deres ansøgning. Det koster 750,- ex. moms – og du bestiller tjenesten via kunde@labvikar.dk med emnet “Ansøgningen der giver pote!”

Vil du have mig til at se på din ansøgning med arbejdsgivers øjne, komme med ændringsforslag og evt. efterfølgende give en telefonisk feedback på 30 min? Så har du nu muligheden. Se evt. udtalelser fra de der allerede har prøvet det – hér på hjemmesiden.

Jeg vil jeg tage mine mest kritiske briller på, igangsætte mine kreative sanser og gå fro ombord i dine skriverier. Det jeg skal bruge fra dig er dit eget absolut bedste bud på en ansøgning OG et opdateret CV. Jeg vil kun kaste mig ud i opgaven hvis du er top-seriøs.

Samtidig skal jeg bruge en liste over 10 virksomheder du vil skrive til, og en tidsplan for hvornår du vil gøre det. Jeg glæder mig til at lave DIN vinderansøgning 😉 Send dit materiale til kunde@labvikar.dk når du har modelleret det godt og grundigt igennem.

Mange fremdriftsfulde hilsner fra  Rikke Merton, Direktør for LabVikar ApS

N.B. Det koster 750,- ex moms ekstra for 30 minutters mundtlig feedback over telefonen, som kan tilkøbes ved denne bestilling.


45 minutters brainstorm-coaching for at komme videre…

Er du nået til et sted i dit liv hvor du er gået i stå fysisk eller psykisk, og ikke rigtigt kan finde vejen frem? Er du i vildrede om hvordan du ønsker at dit fremtidige arbejdsliv skal se ud? Mangler du et kreativt indspark til at finde din rette hylde i livet?

Der er mange af LabVikars kandidater der ringer og får en snak med Rikke Merton over telefonen, for at finde fodfæste, idéudvikle, skabe en helt ny levevej eller noget helt andet? Nu kan alle få muligheden herfor, hvad enten man ønsker råd om arbejdsliv, pensionisttilværelse eller andet.

Bestil 45-minutters brainstorm-coaching over telefonen hér – og lav tilvalget om et fysisk face-to-face møde i Odense hvis det virker bedst for dig. Ring straks efter til Rikke på 50701972 for at aftale hvornår brainstormingen skal finde sted.

Rikke har prøvet at flyve højt og at falde dybt – men uanset hvilket luftlag hun har befundet sig i, har hun taget noget godt og konstruktivt med sig derfra, som DU kan få glæde af med denne session. Det er ikke nødvendigt at lave de samme fejl som Rikke gjorde selv 😉

Ved Copenhagen LabMed messen i København i 2014, mødte Rikke Merton en masse af sine gamle kandidater, hvoraf mange af dem rent faktisk idag er hendes kunder. De var glade og taknemmelige for at Rikke havde hjulpet dem videre på deres vej.

Nogen havde hun skaffet job lige efter endt uddannelse, andre havde hun hjulpet over på en helt anden levevej, nogen var kommet tilbage til deres oprindelige fag. Men fælles for dem var, at de var dybt taknemmelige for at have mødt Rikke. Og derfor blev dette arrangement grundlagt.

Interesseret? Så koster det 750,- ex moms og kan bestilles på kunde@labvikar.dk med emnet “45 minutters brainstorm-coaching for at komme videre…”